Roberto 3v.

 

Christian 3v.

 

Hugo 3v.

 

Henry 3v.

 

Tiger 3v.

 

Paco 1v.

 
 

Claudia 3v.

 

Matstund

I väntan på enskilda bilder får ni den här goa bilden. Ska försöka ta nya bilder på onsdag för då är jag ledig från jobbet. Det är så mörkt nu om kvällarna att det är omöjligt att få bra ljus i bilderna efter jobbet. Därför hoppas jag på mer tur dagtid på onsdag. 
 

Kattungarna har fått sina namn!

Mayas:
 
Röd hanne:            SE*District 1´s Tiger of Sweden
 
Creme hanne 1:     SE*District 1´s Christian Louboutin
 
Creme hanne 2:     SE*District 1´s Roberto Cavalli
 
Blå hanne 1:          SE*District 1´s Henry Lacoste
 
Blå hanne 2:          SE*District 1´s Hugo Boss
 
Blå hona:               SE*District 1´s Claudia Hill
 
Bellas :
 
Blå hanne:             SE*District 1´s Paco Rabanne

Mayas kull 1 vecka

Hugo Boss
Henry Lacoste
Roberto Cavalli
Christian Louboutin
Tiger of Sweden
Claudia Hill
 
Bilder på Paco Rabanne, Bellas hanne, som föddes igår får vänta lite. Han blev inte bra på bild då han vare sig lyfter huvudet eller har öppna ögon ännu. Han väntar till han kan visa sig från sin tjusiga sida!
 
 
 
 
 
 

Det har varit mycket nu!

Nästa kull har inte kommit riktigt som beräknat och vi har fått vänta och vänta. Dessutom när det blev dags för förlossning i natt fick vi strömavbrott och var tvugna att hantera allt i mörker.
 
Vi kan i alla fall meddela att Bella nu har fått en blå hanne. Elen kom tillbaka nyss och så även internet, så så fort ungarna vaknat ska jag försöka ta lite bilder, det gick inte i mörkret ;-), och sedan lägga upp dem här så ni får se. 
 
Tänk då på att Mayas ungar nästan är två veckor äldre än Bellas, så ni inte bedömmer dem orättvist. Alla är små i början.
 
Ibland är väntan lång, men den som väntar på något gott...

Mayas kattungar har kommit!

Maya har nu fått 6 små kattungar. Det blev 1 blå hona, 2 blå hannar, 2 creme hannar och 1 röd hanne. Roligt! Just nu tar vi det lugnt och ser till att alla mår bra och växer på sig. Om en dryg vecka lovar jag att skriva mer och berätta om de små. Då kommer även första bilden!

RSS 2.0