Inget är som väntans tider! 

Så här ser vi ut idag!

Päronform! Bella i köket. 
Bellas mage sticker ut lika mycket på båda sidor.
Lite trött Bella.
När matte är borta sitter Maya på bordet!   
Figaro slickar burken efter Bellas skrovmål.
 

Den runda magen

Som fotograf bär det mig emot att publicera så dåliga bilder, men det är ändå uppifrån som magen syns bäst på bild. Dock ser hon ännu rundare ut i verkligheten kan jag lova. Grå, läs blå, färg verkar ha en slimmande effekt på bild. Kanske något att lägga på minnet...:-)
 
 

Bella närmar sig slutet!

Bella är stor nu! Jag önskar vi kunde veta exakt när det är dags, men det vet vi inte. Vi är redo om en vecka för säkerhets skull. Jag tror dock februari behöver komma innan något händer. Vi har förberett med hennes egen låda som hon vill ha när hon ska föda. Undrar hur många det blir den här gången?

Bella dräktig!!!

Ja nu råder inget tvivel längre! En rund kula omger Bella. Hon vilar mycket och är helst för sig själv. Vill inte alls leka med Figaro, som är något frustrerad. Tog några tappra bilder idag så ni har något att titta på. Tyvärr har jag dock drabbats av influensa och är helt deckad. Det här skriver jag med största ansträngning så ni orkar vänta en vecka tills jag blir frisk.  
 
Är man dräktig får man lite extra gott uppe på köksbänken. Avundsjukan sitter nedanför!
 
En växande hanne är maffig att se!

Äntligen tillbaka!

Jag får be om ursäkt för min frånvaro! Vi har råkat ut för ett kabelbrott och varit utan både telefon och internet sedan innan jul. Hopplöst har det varit, för ingen har ju kommit och lagat pga alla helgdagar. Nu äntligen kan jag skriva igen. 
 
Vi upplever att Bella är aningen rundare kring magen, vilket innebär att hon troligtvis är dräktig. Man bör ju kunna se det på hennes spenar, men vi har aldrig tyckt att det är särskilt tydligt på henne, så därför väntar vi lite extra innan vi vågar lova något. Jag lovar att hålla er uppdaterade, så länge inte någon brusten kabel hindrar mig.
 
Nu ska jag ta itu med allt ogjort sedan internet dog här hemma. Återkommer!!

RSS 2.0