En fluga på väggen!

Snart tre veckor sedan alla ulltussar flyttade. Känns som tre månader! Tiden släpar sig fram och jag kan inte vänta tills jag får lite livstecken från dem och får se en och annan bild. Är ju sååå nyfiken på hur de har det och hur de växer.

Det roligaste med att föda upp kattungar är att få höra att de mår bra och att deras nya familjer är lyckliga och nöjda med dem. Visst, det är mycket jobb, men det glömmer man så fort de flyttat:-) Det är som att föda barn ungefär, ni som gjort det vet, först slit sedan glömmer man det lika fort, och gör om det igen:-)

Skulle vilja vara en fluga på väggen hemma hos var och en!

Ett ögonblick jag minns!


Vårt nyförvärv!

Vår lilla avelshane som ska flytta till oss om 5 veckor, spännande!
Lille Figaro

Alla har nu flyttat!

Alla små missar i kullarna födda 2011-12-18 och 2011-12-19 har nu flyttat till sina egna hem. Nya kattungar troligtvis nästa vinter. Tills dess ser vi fram emot en skön sommar!

Chanel har åkt hem!

Lycka till lilla Chanel!

Nina har åkt hem!

Lycka till lilla Nina!

Dolce har åkt hem!

Lycka till lille Dolce!

Kattungarna har flyttat!

Nu har småmissarna flyttat och vi väntar med spänning på vår egen lille misse som ska flytta hem till oss om fem veckor. Han heter Figaro och kommer att bli vår nye avelshane. En kull efter honom planeras till nästa vinter. Se bilder på honom under kategorin hanar.

Tawallis Denise Richards


Lille Gucci har flyttat

Lycka till lilla Gucci!

Gucci med matte & husse!


Gucci på väg hem..:-) Nackkudde har fått en ny innebörd!


Lille Armani har flyttat!

Lycka till Armani i nya hemmet!

Armani och matte


Lugnet efter stormen!

Ingen att leka med. Då får man väl vila med mormor då!

Vikt 12 veckor!

Nina Ricci:             1 kg 386 g

Domenico Dolce:   1 kg 510 g

Coco Chanel:        1 kg 392 g

Georgio Armani:    1 kg 530 g

Guccio Gucci:         1 kg 510 g

Stefano Gabbana: 1 kg 578 g

Armani 12,5 vecka


Armani livsnjutaren!


Filmer på Gucci

Gucci, mamma, mormor & flugan

Gucci & toffeln

Dolce, Nina & Chanel har åkt hem!

Det har varit en fin dag och vi har fått träffa fler av kattungarnas nya familjer. Solen har lyst på oss men i skrivande stund är den på väg ned. Det är ovanligt tyst i huset och ja, det känns lite sorgligt! Tre mysiga buskissar har lämnat oss. De kommer få det fantastiskt bra i sina nya hem, det är jag säker på, men just nu saknar vi dem!

Lycka till alla sötisar!

Domenico Dolce med familj


Nina Ricci och matte


Coco Chanel med matte och husse

12-veckorsbilder!

Hemgång har börjat. Vemodigt! Tog några bilder idag för att föreviga våra "älsklingar" innan de flyttar!

Domenico Dolce


Stefano Gabbana


Georgio Armani


Guccio Gucci


Coco Chanel


Nina Ricci


Gabbana på väg hem!

Lycka till lille vän!


I kväll kramar vi Gabbana extra mycket och länge!

Han ska flytta i morgon och vi kan inte få nog av honom! Vi vill krama det sista ur honom allihop. Bara lite till och lite till. Han har det hur bra som helst, buren, kramad och pussad hela tiden. Undra på att han spinner! Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste gosa med Gabbana innan han flyttar. Saknar honom redan!!!


Äntligen...

...hemma! Det tog över två timmar hos veterinären då sköterskorna hade fullt upp och sprang hit och dit. Vi fick sitta i undersökningsrummet hur länge som helst och bara vänta. Dessutom var det skräpvarmt i rummet och ingen syre. Trodde jag skulle tuppa av till slut!

Nu är vi i alla fall hemma, färdigvaccinerade och grundligt besiktade. "Fantastiskt fina kattungar med väldigt rastypiska drag" sa veterinären :-) Hon skröt för de andra i personalen, roligt!!!

Som vanligt märkte kattungarna knappt att de fick en spruta, förutom Gabbana som är lite pipig av sig i sammanhanget. Annars är han minsann den sturskaste av dem alla, lilla killen!

Veterinärbesiktning och sista vaccinationen!

I morgon packar jag in alla sex i bilen och far till Kalmar djursjukhus. Där väntar veterinären med sprutan i högsta hugg:-) Bara skojar, det brukar gå jättebra! De flesta kattungar märker knappt sprutan. Ska bli spännande att höra om de tänker jama lika frenetiskt som förra gången. Å andra sidan är ju inte gammelkissen med den här gången, och det var ju han som drog i gång allt jamande förra gången.

Snart dags!!!

Snart är det dags för alla små vildingar att flytta hem. Till helgen kommer många förväntansfulla för att hämta hem sina nya familjemedlemmar. Det blir tomt här i huset. Bara tre katter kvar. Vi ska ge oss ut på lite jakt efter en ny hona och ev. även en hanne. Till nästa vinter kanske det kryllar av nya småttingar. Den som inte glömmer att titta in här får se.


Vikt 11 veckor!

Gabbana:   1 kg 370 g

Armani:       1 kg 360 g

Gucci:          1 kg 356 g

Dolce:         1 kg 325 g

Chanel:      1 kg 234 g

Nina:          1 kg 214 g

I morgon...

...kommer fler bilder på Nina, Gabbana och Chanel!

Dolce 11 veckor!


Armani 11 veckor!


Gucci 11 veckor!
Nina 11 veckor!


Gabbana 11 veckor!


Chanel 11 veckor!


Fullt upp idag!

I dag har det varit full rulle hemma med besök hela tiden många som varit och tittat på kattungarna. Tyvärr har jag inte haft tillräckligt med tid att ta alla bilderna så jag kommer att göra klart det och publicera dem i morgon. Några bilder kan jag nog få fram ikväll, men de flesta av er får "hia" er till i morgon!

Bonus!

Vår nya diskmaskin är äntligen på plats och fördiskprogrammet är av alldeles speciell karaktär, a la Gabbana!


Finansmisse!

Finansvalparna kan dra åt pipsvängen för nu har det fötts en finansmisse!

Gabbana den "goe" sitter här bredvid mig i soffan med båda tassarna i mitt knä, spinner som en trumma och tittar intresserat på medan jag betalar räkningar, säljer fonder och investerar i nya aktier. Han har suttit så i snart en timme och att jag måste begagna mig av pekfingervalsen bekommer inte honom. Bara jag har andra handen fri till klapp under tiden. Han kommer som ett skott så fort det är dags att öppna locket på datorn. Hans mysiga stund helt enkelt!

RSS 2.0